Oldal kiválasztása

Mindent szabad, de semmi sem kötelező!

 

A SWINGERFORYOU SWINGERKLUB rendezvényei magánrendezvények, látogatásuk csak 18. életévüket betöltött személyek számára lehetséges.

 

Rendezvényeink látogatása a Klub által kibocsájtott tagsági kártyával lehetséges. A tagsági kártya kibocsájtása kizárólag a rendezvény szervezőinek áll módjában.

 

Tagsági kártya igényelhető, de annak kiadását bármiféle indoklás nélkül megtagadhatjuk.

Nem megfelelő viselkedés esetén a tagsági érvényteleníthető, a kártya tulajdonosa így már nem látogathatja rendezvényeinket.

 

A rendezvényeinken mindenki kölcsönös szimpátia alapján ismerkedik, és ennek alapján jön létre akár szexuális kapcsolat is. Ezen kapcsolatokat a házigazdák nem felügyelik, bekövetkeztéért, vagy elmaradásáért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

 

Rendezvényeinken bármilyen szexuális cselekmény létrejötte a kölcsönös szimpátia meglétén múlik.

 

A prostitúció szigorúan tiltott cselekmény, az, aki pénzt kér bármely szexuális cselekményért, azonnal kitiltjuk rendezvényeinkről. Kérjük Vendégeinket, ha ilyet tapasztalnának jelezzék ezt diszkréten a rendezvény szervezőinek azonnal az eset megtörténte után, hiszen, ha napok múlva írja ki valaki az üzenő falra, hogy ilyesmit tapasztalt, azt a legkevésbé sem tudjuk hiteles információként kezelni.

 

Kérjük minden Vendégünket, hogy kellő tisztelettel viszonyuljanak a többi Vendéghez.

A swinger alappillére a tolerancia, amiről nem csak beszélni szeretnénk, hanem elvárjuk a toleráns viselkedést egymás felé. Ha bárkinek bármilyen jellegű problémája adódik a szervezők találnak rá megoldást.

 

Szigorúan tilos a rendezvényeinken bármilyen álló, vagy mozgókép, vagy hangfelvétel készítése. Ha valaki ezt a szabályunkat megszegi, azonnal eltávolítjuk őt a rendezvényről, de mielőtt elhagyja a helyszínt gondoskodunk arról, hogy az elkészült felvételt megsemmisítsük.

 

Aki párban érkezik, az párban is távozik. Ha egy pár egyik tagja elhagyja a rendezvényt, akkor a vele érkezett partnerének is távoznia kell.

 

A rendezvényeken a kábítószer fogyasztása vagy terjesztése azonnali végleges kitiltást és rendőrségi eljárást von maga után.

 

Dohányozni a klub egész területén tilos, beleértve a mellékhelységeket is, a tiltás érvényes a hevítőrudas, és egyéb folyadékokkal működő cigaretta imitációkra is.

 

Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen a tisztaságra, ne hagyjon senki maga után a szobákban használt törölközőt, óvszert, papírtörlőt. A használt törölközőt és lepedőt a szennyestartóba, míg az óvszert, és a papírtörlőt a kukába helyezzétek!

Te/Ti sem örülnétek annak, ha a szobát előttetek használó társaság után nem tudnátok a szobát használni. Ugyanígy érzi az utánatok érkező is. A személyzet mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a rendet, de természetesen előfordulhat, hogy nincs ott éppen senki a segítők közül, mikor felszabadul egy szoba.