Oldal kiválasztása

Swingerforyou Swingerklub

1123. Budapest. Győri út 18/A

+36 30 814 74 00

„MINDENT SZABAD, DE SEMMI SEM KÖTELEZŐ!”

„EMBER, KI IDE BELÉPSZ, HAGYJ FEL MINDEN ERÉNNYEL!”

Mindig jól érzem magam, imádom a jakuzzit, és a hely hangulatát, na és a finom koktélok...nyami....

– Adél 34 éves egyedülálló-

Szeretem a Swingerforyou Swingerklubot, mert Tamás nagyon megszűri a közönséget, és itt sosem kell attól félnem, hogy olyan történik, amit nem szeretnék...

 – ÁgnesM42 éves egyedülálló –

Nagyon sokszor járunk hétfőn, a "SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ" programra, mindig jó a hangulat, és az ár is kedvező

-Péter és TIMI-

Itt voltunk először nálatok ilyen típusú buliban, először kicsit feszélyezve éreztük magunkat a párommal, de aztán megismertünk néhány nagyon kedves embert a vendégek közül, azóta mi is úgy jövünk, hogy tudjuk jó társasággal, fesztelenül bulizhatunk.

– laci és orsi-

A csütörtöki bulik mindig nagyon izgalmasak. Az egyik titkos vágyam volt, hogy egy gangbang buli főszereplője lehessek. A páromnak elmeséltem a vágyamat, aki felhívta Tamást, és összehoztak egy csütörtök esti bulit nekem, és a srácoknak. 12 fiú vett egyszerre körül...életem legizgalmasabb, és legfárasztóbb estéje volt.

Anna 31 éves.

Egy baráti társasággal érkeztünk először egy szombat este a klubba. Átöltözés után a bárpultnál iszogattunk, amíg a többi vendég érkezett. Beültünk a jakuzziba, ami nagyon kellemes volt, ellazított minket, elkezdtük egymást izgatni, törölközés után bezárkóztunk egy másik párral egy szobába , ahol a falakon tükrök voltak. ott láttam először a páromat egy másik lánnyal. Nagyon izgalmas volt.

Károly 42 éves

A lánybúcsúmat tartottuk itt. A legjobb választás volt. Azóta is sokszor eszembe jut az az este, a Férjemmel tervezzük, hogy elmegyünk megint.

Katalin 28 éves

Egy blikk interjúban hallottuk először, hogy a "hely viszi magával az embert"..Amikor először eljöttünk egy buliba, minket is magával ragadott az érzékiség, és a vágy. Köszönjük, hogy vagytok!

Sanyi-Kata

Egy haverom hozott el először. Azóta nincs olyan hónap, hogy legalább kétszer ne jöttem volna. Itt ismertem meg a Páromat Krisztit, vele mindig nagyon izgalmas volt. Mikor összejöttünk, itt ismertünk meg egy másik párt akikkel azóta már voltunk közösen nyaralni is, ott sem unatkoztunk, de az első utunk ide vezetett a reptérről.

kriszti-attila, dani-zsuzsi.

Sokszor úgy jöttem le, hogy nem az volt a lényeg lesz-e szex, vagy nem, pusztán a társaság miatt is szeretek itt lenni. A jakuzzi mindig tiszta, és nagyon szeretek benne lazulni.Szeretek itt lenni!

péter 49 éves