GY.I.K.

Most idemásolhatnám bármelyik unalomig ismételt leírást, amit a neten bárki megtalál a keresők használatával.
Szeretném inkább azokat a gondolatokat megosztani veled, amelyek esetleg eloszlatnak néhány félreértést, és az évek alatt a leggyakrabban merültek fel kérdésként.
Legyen ez amolyan GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ROVAT.

Az első, és a legtöbbet elhangzó kérdés: KELL-e a swingerklubban szexelnem?

A válasz: Nem, nem kell…A klubokban a NEM az azt jelenti, hogy az, amit a másik szeretne Tőled, Te NEM AKAROD. Három betű…ugye egyszerű…Azt hisszük, hogy megérteni is az…Ha kimondod hogy NEM, azt nem kell megideologizálni, nem kell elnézést kérni érte… Így döntöttél, mert így érzed, és azért vagy a vendégünk mert jól akarod magad érezni, és ebbe az elképzelésbe nem fér bele a delikvens közeledése. Ilyenkor szokott felmerülni a kérdés, hogy mi van akkor, ha nem ért valaki az egyszerű szóból, és tovább próbálkozik?? Ilyen esetben szólj a személyzet bármelyik tagjának, aki megkéri az értetlenkedő Hölgyet/Urat, hogy vagy gondolkodjon el a szövegértési képességein, ha pedig ez nem megy, akkor arra kell kérjük, hogy viselkedésével ne zavarja a normálisan szórakozni vágyókat, és távozzon.

Mi a legfontosabb, ha először jövök a párommal?

Két jótanácsot szoktam adni, ha valaki felhív, és azt mondja, hogy először jönnének…Az első legfontosabb teendő, hogy tűpontosan beszéljétek meg egymással, hogy kinek, mi fér bele…Mik azok a vágyak, amiket mindketten szeretnétek megélni, együtt, közösen. És azt is tisztázzátok, hogy mi az, ami nem fér bele…
A másik jótanács, hogy legyen egy olyan szó, ami arra figyelmezteti a másikat, hogy olyan történik, amit a másik fél már nem szeretne látni, tudni, érezni…Hogy ez mit is jelent? Nos, tegyük fel bementek egy szobába egy társasággal, és elkezdődnek a gabalyodások, mikor a kezdő pár valamelyik tagja rájön, hogy féltékenységét nem tudja legyőzni, mégsem akarja, hogy valaki más az ő partneréhez érjen, megcsókolja, stb… Na, ekkor kell kiejteni a közösen egyeztetett „vészjelző szót”, ami mondjuk lehet az „almásrétes”, vagy bármi olyan szó, ami ott és akkor, véletlenül sem hangozhat el. Viszont, ha ezt a partnered kimondja, az azt jelenti, hogy együtt álljatok fel, és menjetek ki a szobából, és kint, a társaság többi tagjának megzavarása nélkül, diszkréten megbeszélhetitek, hogy mi volt az, ami miatt elhangzott a veszélyt jelző szó.

Le kell-e vetkőznöm a klub rendezvényein?

Ebben is eltérünk a klubok átlagos estéitől…Az általános szokás szerint, a fehérnemű az elvárt öltözet e rendezvényeken…Azt mondta nekem egyszer egy Hölgy, hogy megvan annak a sajátságos bája, ha valaki ruhában udvarol Neki…Aztán azt is mondták, hogy vannak olyan hölgyek, Akik azért nem jönnének el soha a klubba, mert ott fehérneműben KELL lenni, de Ők szégyenlősek, vagy a buli elején még nincsenek abban a hangulatban, hogy szívesen levetkőzzenek…Ezért úgy döntöttünk, hogy nem KELL levetkőzni. Ha Valaki úgy dönt, hogy ruhában ücsörög a bárpultnál, vagy nézelődik, nos…Legyen így…Bár azt azért megjegyzem, hogy a jakuzzi, és a szauna nem lesz túl komfortos ruhában…És persze a többiek kérdő tekintetét is állni kell…

Kötelező-e óvszert használni mindenkinek??

Természetesen a saját partnereddel nem, de ha már másokhoz csatlakoztok, vagy Ti vesztek be harmadik, negyedik tizenkettedik személyt, én személy szerint megkövetelném a résztvevőktől…De mondjuk én szeretnék sokáig élni nem betegen, és a nemi beteg gondozó közelebbi megismerése sem szerepel a bakancslistámon…Csendben jegyzem meg, hogy egy nemi betegség nem olyan, mint a nátha… A legszebb lány és a legjobb testű fiú is elkaphatja akárhol, és nem folyik az orra…Más folyik, de amikor már folyik, már régen nagy a baj, előtte akár két hete is fertőzhet már…. Remélem nem kell külön elmagyaráznom!
És azt is, hogy mindenki megérti, hogy a klub természetesen nem vállalhat azért felelősséget azért, ha valaki annyira idióta hogy nem használ óvszert, amit természetesen minden rendezvényen biztosítunk mindenki számára.

Van-e olyan hely a klub területén, ahol tilos a szex????

Olyan nincs, maximum olyan, amit nem ajánlunk…A csilláron lógva kényelmetlen, az étkező asztalon pedig nyilván többen furcsán néznek majd…Ha mégis az exhibicionizmus jelent az extra örömöt számotokra, részben van színpad, ahol, ha egymásnak estek senki nem fog felháborodni, részben pedig van két olyan szobánk is, ahol, ha elhúzzátok a függönyt az ablak elől, akkor mindenki láthatja mit csináltok, még ha az ajtót be is csuktátok.

Van-e kamera a klubban???

NINCS! A bejárati ajtó felett van egy kamera, ami csak a beléptetést szolgálja, felvételt nem készít.
HA valaki a határozott tiltásunk ellenére a klub területén film, vagy fotó felvételt készít, azonnal kitiltjuk a rendezvényeinkről, és gondoskodunk arról, hogy a felvételt a távozása előtt letörölje az adatrögzítő eszközről.

Mi van akkor, ha nem szokványosak a vágyaim?

Szeretettel várunk! Amennyiben a vágyaiddal nem okozol másoknak kellemetlen pillanatokat, akkor köztünk a helyed. A swinger arról is szól, hogy legyünk toleránsak egymás iránt. Természetesen nem itt kell megvalósítani a szado mazo vágyaitokat egy olyan partnerrel, aki azt sem tudja mi az, és még rémálmaiban sem fordult elő, hogy kicsit is erőszakosabban szeretkezzen. A jelszó tehát a tolerancia, és az önmegvalósítás…De a toleranciába az is beletartozik, hogy elfogadod, ha valaki nem vevő a Te vágyaidra…

A biszexualitás elfogadott-e a klubban?

Igen…Mint azt az előzőekben is megtudhattuk, az egyik specialitása a swinger életmódnak a tolerancia… Azt gondolom, hogy mindent meg lehet beszélni…Azt mondják, vannak egyértelmű jelek- Na ezt azonnal felejtsd el! Hiába mosolyog kedvesen egy srác a páros mindkét tagjára, az nem azt jelenti, hogy Ő is biszex… Ebből nagyon komoly félreértések adódtak már a pályafutásunk alatt. Mindent, minden esetben illik pontosítani, hogy ki mit szeret, vagy mit szeretne…Ha bezárjátok magatok mögött az ajtót, és az történik, amit a történetben szereplők mindannyian akarnak, akkor egy kellemes élménnyel gazdagodtok…E sorok írója férfi. Természetesen imádja a látványt, mikor két Hölgy kényezteti egymást…De nagyon sok hölgyvendéggel beszélgettem már, akik ugyanúgy ki voltak akadva, mint anno én, amikor egyszer előzetes figyelmeztetés nélkül kényeztetni próbált egy nagyon kedves pár férfitagja, akiről ez eszembe sem jutott volna… Nem ítélem el, de nem is kedvelem…És vannak ezzel így a Hölgyek táborában is…Tessék tehát minden esetben megbeszélni előre, nem abban bízni, hogy “majd az események hevében úgyis alakulnak a dolgok” …

Van-e féltékenység a swinger életmódban???

Természetesen van…Aki először látogat el egy ilyen rendezvényre olyat lát, amit nem biztos, hogy elsőre könnyedén mosolyogva nézi végig. Ezért azt szoktam javasolni minden kezdő párnak, hogy legyen egy “menekülőszó”, ami lehet bármi (kutyatej, túrórudi, vagy bármi, amit otthon előre ketten megbeszélnek) ami, ha elhangzik, az azt jelenti hogy aki kimondja, az abban a pillanatban azt szeretné, hogy érjen véget a pillanat. Akkor és ott…nem majd 10 perc múlva, és nem majd megbeszéljük…. Ez nagyon fontos! Sokan azt gondolják, hogy majd simán, és egyszerűen veszik az első, második, sokadik ilyen jellegű akadályt…Elmondom, hogy nagyon sok olyan jelenetet láttam, mikor egy pár valamelyik tagja sírva, vagy sértődötten állt a pultnál, és szemmel láthatóan nem érezte jól magát, mert a párja túl kedves volt valakivel, vagy szerinte jobban élvezte a pillanatot, mint az illő lett volna, vagy csak egyszerűen úgy érezte, nem figyel rá eléggé.

Mi van akkor, ha ismerőssel találkozunk???

Képzeld el, hogy az ismerősöd, hogy mesélné el a találkozást a közös ismerőseiteknek? Úgy nyilván nehéz, ha azt mondja, hogy Ő nem volt ott. Mert akkor hogyan találkozott Veled/Veletek???
Azt szoktuk mondani, hogy “AMI A KLUBBAN TÖRTÉNIK, AZ OTT IS MARAD”
Diszkréten kezeljük a Ti látogatásotokat is, mint mindenki másét is. Láttunk már híres embereket bulikon, de soha senkiről nem meséltük el újságíróknak, pedig higgyétek el, hogy párszor kérdezték.
Az ismerőssel való találkozás egyfajta “összekacsintást”, közös titkot eredményez.
Ugyanúgy nem áruljuk el azt sem, ha esetleg egy előző alkalommal más partnerrel már jártál nálunk. Van olyan kedves vendégünk, akinek egy másik klub összes helységét jó sokszor mutattam meg, mert az aktuális partnere, (aki elég sűrűn változott) nem szerette volna tudni, hogy az Úriember nem először van hasonló buliban. Így kedvesen mosolyogva elismételtük azt a mondókát, amit el szoktunk mondani az újonnan érkezett vendégeknek.

Behozhatom-e kedvenc szexuális segédeszközömet a klubba?

Természetesen igen.

Foglalkozik-e a klub partnerközvetítéssel???

Ha egy vendégünk szeretne megismerkedni egy másik vendéggel, aki jelen van a buliban, természetesen segítünk, szívesen mutatok be bárkit, bárkinek. Azonban azok a megkeresések, mikor valaki azt mondja, hogy a múltkori buliban látott itt egy Hölgyet/Urat, és szeretne vele megint találkozni, esetleg adjuk meg az illető telefonszámát…Erre semmilyen lehetőséget nem látunk. Alaptétel a diszkréció. Ez minden esetben így van, nem teszünk kivételt. Ráadásul tényleg nagyon sokszor nem is emlékszünk már az emlegetett vendégre, hiszen előfordul, hogy a keresés úgy kezdődik, hogy „három hónappal ezelőtt beszélgettem itt nálatok egy szőke, magas…” Ez tök jó, de biztos nem tudjuk ki Ő. És ha tudnánk sem adjuk meg a számát. Még akkor sem, ha Te nagyon szeretnéd…
Üzeneteket szívesen közvetítünk, de direktben senkiről, semmilyen adatot nem adunk ki.
Új weboldalunkon van üzenőfal, de aki a klubbon kívülre szervez bulit, azt töröljük a felhasználók közül. Kérjük, hogy kulturált módon kommunikáljatok ezen a csatornán is.

Azok a párok, akik a bulikat látogatják, a valós életben is párt alkotnak???

Ezt is nagyon sokan kérdezik tőlünk…Utalnék a diszkrécióra… Nem tudjuk, és nem is érdekel minket, hogy valaki a sarkon találkozik-e a partnerével, vagy 30 éve a házastársa. Ma az internet adta lehetőségeket kihasználva sokan alkalmi partnerekkel érkeznek a klub rendezvényire. Amennyiben egy pár tagja távozik, partnere sem maradhat egyedül a klubban. Az elv az, hogy aki együtt érkezett, annak együtt is kell távoznia.

Lehet-e a pezsgőfürdőben szeretkezni???

Ez talán minden vizes élményelemmel rendelkező klubban a legtöbbet elhangzó kérdés.
Normál esetben erre a válasz az NEM. Azonban, ha valaki ezt óvszerben teszi, és ezzel nem zavar másokat, akkor ez már nem egyértelmű nem…Mondjuk inkább úgy, hogy kéretik nem beleélvezni az uraknak a medencébe…Mindenkinek legyen az az alapelve, hogy amit Ő csinál, azt szívesen nézné-e végig mástól, ha mondjuk Ő ülne az adott szituációban kívülállóként a történések melletti ülőhelyen?

Bejöhetek-e „csak úgy körülnézni”, buli közben mikor vannak vendégek?
Sajnos, erre nincs mód. Te sem örülnél neki, ha a Te szórakozásodat zavarná valaki nézelődéssel.
Azonban, ha a klubra vagy kíváncsi, akkor a bulik előtt egy megbeszélt időpontban szívesen megmutatjuk a szobákat, a jakuzzit, vagy bármit amire kíváncsi vagy, és szívesen válaszolunk is a kérdéseitekre. Kérlek, ezt telefonon előre egyeztessük!


Ha valakinek kérdése lenne, bátran tegye fel, ez a lista bármeddig bővíthető, és bízom benne, hogy hasznos tudnivalókat tartalmaz azok részére, akik esetleg először látogatnak el egy ilyen klubba. Természetesen konkrét kérdésekkel zaklathattok minket, a swingerforyouklub@gmail.com e-mailcímen, vagy a klub telefonszámán: +36 30 814 7400
 

Forbidden Fruit
Luxuria international fetish - bdsm party Budapest

Felnőtt tartalom

Elmúltál 18 éves?