Szabályaink

Mindent szabad, de semmi sem kötelező!

A SWINGERFORYOU SWINGERKLUB rendezvényei magánrendezvények, látogatásuk csak 18. életévüket betöltött személyek számára lehetséges.

Rendezvényeink látogatása a Klub által kibocsájtott tagsági kártyával lehetséges. A tagsági kártya kibocsájtása kizárólag a rendezvény szervezőinek áll módjában.

Tagsági kártya igényelhető, de annak kiadását bármiféle indoklás nélkül megtagadhatjuk.
Nem megfelelő viselkedés esetén a tagsági érvényteleníthető, a kártya tulajdonosa így már nem látogathatja rendezvényeinket.

A rendezvényeinken mindenki kölcsönös szimpátia alapján ismerkedik, és ennek alapján jön létre akár szexuális kapcsolat is. Ezen kapcsolatokat a házigazdák nem felügyelik, bekövetkeztéért, vagy elmaradásáért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Rendezvényeinken bármilyen szexuális cselekmény létrejötte a kölcsönös szimpátia meglétén múlik.

A prostitúció szigorúan tiltott cselekmény, az, aki pénzt kér bármely szexuális cselekményért, azonnal kitiltjuk rendezvényeinkről. Kérjük Vendégeinket, ha ilyet tapasztalnának jelezzék ezt diszkréten a rendezvény szervezőinek azonnal az eset megtörténte után, hiszen, ha napok múlva írja ki valaki az üzenő falra, hogy ilyesmit tapasztalt, azt a legkevésbé sem tudjuk hiteles információként kezelni.

Kérjük minden Vendégünket, hogy kellő tisztelettel viszonyuljanak a többi Vendéghez.
A swinger alappillére a tolerancia, amiről nem csak beszélni szeretnénk, hanem elvárjuk a toleráns viselkedést egymás felé. Ha bárkinek bármilyen jellegű problémája adódik a szervezők találnak rá megoldást.

Szigorúan tilos a rendezvényeinken bármilyen álló, vagy mozgókép, vagy hangfelvétel készítése. Ha valaki ezt a szabályunkat megszegi, azonnal eltávolítjuk őt a rendezvényről, de mielőtt elhagyja a helyszínt gondoskodunk arról, hogy az elkészült felvételt megsemmisítsük.

Aki párban érkezik, az párban is távozik. Ha egy pár egyik tagja elhagyja a rendezvényt, akkor a vele érkezett partnerének is távoznia kell.

A rendezvényeken a kábítószer fogyasztása vagy terjesztése azonnali végleges kitiltást és rendőrségi eljárást von maga után.

Dohányozni a klub egész területén tilos, beleértve a mellékhelységeket is, a tiltás érvényes a hevítőrudas, és egyéb folyadékokkal működő cigaretta imitációkra is.

Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen a tisztaságra, ne hagyjon senki maga után a szobákban használt törölközőt, óvszert, papírtörlőt. A használt törölközőt és lepedőt a szennyestartóba, míg az óvszert, és a papírtörlőt a kukába helyezzétek!
Te/Ti sem örülnétek annak, ha a szobát előttetek használó társaság után nem tudnátok a szobát használni. Ugyanígy érzi az utánatok érkező is. A személyzet mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a rendet, de természetesen előfordulhat, hogy nincs ott éppen senki a segítők közül, mikor felszabadul egy szoba.

A NEM szó minden esetben azt jelenti, hogy aki kimondja azt, az nem szeretné, hogy közeledjen hozzá az a személy, akinek kimondták a tiltást jelentő szót. Amennyiben valaki nem érti meg ennek a rövid szónak a jelentését, nem alkalmas a rendezvényen való részvételre, ezért el kell hagynia a klub területét.

Kérünk benneteket, hogy a zárható szobát csak arra az időre vegyétek igénybe, amíg a vágyaitok beteljesülése megvalósul. Buli közben sem aludni, sem oda “beköltözni” nincs mód.

Az öltöző szekrényed kulcsát kérjük vagy add le a pultba, vagy úgy őrizd meg, hogy ha esetleg elveszted akkor 5000 Ft kártérítést kell fizetned a zárcsere miatt.

Kérünk benneteket, hogy minden esetben használjatok óvszert!

A rendezvény szervezői semmilyen esetben, semmilyen bekövetkezett eseményért, kártérítési felelősséggel nem tartoznak a résztvevők felé, hiszen a rendezvényen mindenki saját akaratából vesz részt, és a belépésével jóváhagyólag tudomásul veszi a házirend minden pontját.

Üvegpoharakat a szobákba, és a wellness részlegbe vinni tilos! Ha eltörik egy pohár, vagy tányér a buli ideje alatt lehetetlen maradéktalanul összetakarítani, viszont az üvegszilánkok komoly sérüléseket okozhatnak. Ezt szeretnénk elkerülni.

Kérünk mindenkit, hogy ami a rendezvényeken történik, kezeljétek maximális diszkrécióval. Senki nem örülne neki, ha sztorikat hallana a saját kalandjairól egy másik klubban vagy társaságban.

Még ha tudjuk is egy vendégünk email címét, vagy telefonszámát, azt nem adjuk ki senkinek, hiába is kérné bárki. A klubkártyához megadott email címre küldhetünk a klubbal, és a swingerrel kapcsolatos információs leveleket.

Ha egy szoba ajtaja be van csukva, vagy a függöny be van húzva, az valószínűleg azt jelenti, hogy akik bent vannak, nem szeretnének több szereplőt a kialakult társaság bővítésére. Ezért kérjük, hogy kopogással, az ajtó rángatásával ne rontsd el a bent éppen élvezkedők hangulatát.

A szobákon lévő ablakok előtti függöny célja egyértelmű: Ha valaki szeretné, hogy kukkolják, ebben az esetben elhúzhatja a függönyt, ha zavarná a kíváncsi tekintetek az ablakban, akkor pedig a függöny láthatatlanná teszi a benti történéseket. Ha be van húzva a függöny, nincs lehetőség belátni, ezért kérjük, hogy kocogtatással, kopogtatással ne zavarjátok a bent lévőket.

Kérjük, hogy érkezéskor, és távozáskor ne hangoskodjatok, a klub belvárosi elhelyezkedése azt is jelenti, hogy zavarhatja az utcában lakókat a hangoskodás a hajnali órákban. Ezért kérjük, tartózkodjatok az ilyen viselkedéstől.

Kérjük a Hölgyeket, hogy magas sarkú, tűsarkú cipőikkel ne lépjenek az ágyak fekvőfelületére, részben mert nem higiénikus, részben pedig azért, mert a cipősarok kiszúrhatja a fekvőfelület burkolatát. Ez esetben kártérítési felelősséggel tartoznak a klub felé!

Rendezvény szervezői fenntartják a jogot maguknak, hogy ha a rendezvény vendégei közül valaki szándékosan kárt okoz, akkor a kártérítési igényüket érvényesítsék a károkozóval szemben, ezért jogosultak az eset bekövetkezte után a személyes adatokat jegyzőkönyvben rögzíteni, az adatok hitelességéről meggyőződni.

+1: A klub rendezvényei minden esetben magánrendezvények, ahol a rendezvény szervezői döntik el, hogy a klub rendezvényeit kik látogathatják, a klub szabályainak nem megfelelő viselkedés esetén a szervező a rendbontó vendéget eltávolíthatja a klub bármely rendezvényéről.

És az egyik legfontosabb: Ember Ki ide belépsz, hagyj fel minden erénnyel!

Mindenkinek izgalmas, boldog kalandokkal teli szórakozást kívánunk!

Forbidden Fruit
Luxuria international fetish - bdsm party Budapest

Felnőtt tartalom

Elmúltál 18 éves?